Mina ord och tankar

Alla inlägg under maj 2021

Av Neta - 16 maj 2021 23:42

Igår skulle det bli regn men inte såg jag nåt. Dock var det mulet på dan men kom lite sol på em och kväll sen iaf. Jag var inte på nåt bra humör igår så jag tjurade inne och tyckte synd om mig själv hela dan Haha! Närå så farligt var det inte, men hade ont och småfixade med det jag kunde.

Berättade ju för er om vad Engdals gjort i förrgår när jag skrev senast. Som om dom läst så hittade jag det här


Va! Vilka killar va? Gillar kreativitet och att man försöker fixa och dona till det bästa. Ingen dans så klart men dom får spela och vi kan väl alltid sittdansa lite eller? Gör ju jag jämt nu ju. Haha! Gäller bara att kunna åka med nån. För vår del blir det väl Barva. Jättebra även för arrangören. Tror varken band eller arrangör går med plus här men kanske överlever iaf.
Hoppas på mer sånt här från fler band. För dom riktiga danserna blir nog inte denna sommar eller höst iaf.
Gäller bara att publik verkligen kommer och att man betalar sin entre.



Hade ett pizzakit i kylen så gjorde pizza igår, åt både till lunch och middag. Får nog inte skörbjugg för det och jag är ju av naturen lat som ni vet. Har en 4e del kvar till i morgon med. Sparris, oliver, tomat och räkor jag la på efteråt förutom det obligatoriska ost, tomatsås och pizzakrydda.

Lets Dance blev ju en rysare. Jag har ju hållt på Michelle men dom här två har ju också levererat hela tiden. Svårt att skilja dom åt men jag höll iaf på Filip och Linn. Hon är bara 25 år enligt wikipedia, men har vunnit två år i rad nu och kommit 3a en gång. Har dansat sen hon var 10. Precis som mina två. Haha! C var nog ännu yngre förresten.
Men nu förekommer ingen dans alls för henne, hon ledsnade på mentaliteten på dansgolvet. Snobbism så det förslår. Jag förstår henne!
Hon kommer kanske igen om hon träffar nån dansant boyfriend. Den hon har nu är nog inte det. Men gå ut som ensam tjej idag här runt i storstäderna utan att tillhöra nåt dansgäng då får du inte dansa. Det nobbas till och med.

Idag kom C och hämtade mig. När hon hörde hur E betedde sig häromdan lovade hon att vi skulle åka in idag och att jag skulle få köpa jord med.

E åkte också in men färdtjänst med taxi, då kunde hon åka scooter och slippa gå och få omnt i sin fot.






Vet inte hur många ggr de sista åren man kommit precis här och sett slätten breda ut sig nedanför kyrkbacken. Odlas både rasp och lin på åkrarna där och om bara några dar kommer fälten att vara blå och gula. Tänkte iaf idag att jag skulle fota och gjorde ju det med, men då kommer en skåpbil och stör bilden. Haha! Så himla typiskt.

Vi åkte först ut till Kungsängen och ängarna där liljorna växer. Obs då att det inte är Kungsängen vid 08, utan Kungsängens gård söder om Uppsala.


Det är massor nu, både röda och vita. (En och annan maskros också) Haha!
Skrönan säger att det var ett slag mellan Sverige och Danmark här och att dom röda är slagna danskar och dom vita slagna svenskar. Ja isf vann Sverige för de vita är färre än de röda.


Mörka randen i bilden är massor av röda. Aldrig sett så mkt folk där som det var idag, parkeringen var full och det stod säkert 10 bilar vid vägkanten då är det ju minst lika många som går och cyklar dit endes ån med. Ska ni se det ska ni åka dit de närmaste dagarna. Det går fort över.
Ni åker ut Kungsgatan söderut och i sista rondellen tar ni vägen endes järnvägn, svänger hö vid 4 stora silos och åker ner mot Vindbron.
Eller så följer ni ån söderut från Stadsparken. Ni missar det inte!

Vi åkte in till stan, hittade parkering vid tullhuset och gick över Islandsbron för att möta upp E.



Här har ni ett av stans två vattenfall.

Vid ingången till stadsparken, som numera heter stadsträdgården men aldrig hört nån infödd säga annat än stadsparken. Haha!
Där nära det anrika Flustret står en jordgubbsförsäljare från Valborg ungefär till senhösten. Han säljer allt möjligt i bär och grönsaker numera. Men iaf kan man (jag) inte gå in i parken så här års utan att köpa de röda gubbarna.


Riktigt goda bulgariska hade han idag.

Elle kom och vi gick in och njöt av de färgstämda planteringarna


Ch d fina träden och buskarna


Tog en fika vid Gula villan med Slottsutsikt


Mycket folk i rörelse men ingen trängsel. Många hade picknick och det spelades kubb. Det här är ju Uppsalabornas egen trädgård.

Vi gick en sväng endes ån och kollade in den nya arenan och dess brasseri.


Trodde det här var ett vandrarhem men det är ett hotell.

På tillbakavägen stötte vi på Lövas, en speleman och Uppsalaprofil från Strängnäs hur det nu går till Haha! Spelat med Micke Ahlgren i Roynes och Bröderna Lindkvist. Vi bodde nära varann när jag bodde i stan. Han kan bl.a hantera basflygelhorn, nyckelharpa och fiol så änglarna gråter. Vete 17 om han inte är riksspelman också.

Nu var det emellertid dags för glass. En mjukglass jag bara inte fick i mig, delade med C. Så mycket glass.

Gick mot bilen, E beställde färdtjänst hem och vi åkte till Blomsterlandet och köpte jord och blomster. Köpte den finaste mörkrosa pelargonen jag sett. Full med knopp. Ska fota i morgon. Lite annat fint med. Vi gick ett varv och införskaffade lite förnödenheter på Citygross, tog en enkel cheeseburgare på Donken i farten. Sen hemåt. Hämtade 2 pkt och sen hit.


Måste ju fota vårt vackra träd som jag tyvärr inte ser från lägenheten eller uteplatserna. Hemma var E redan här och hade kokat ägg och potatis till det här som hon och jag avnjöt. C ville hem.


Sommarmat på riktigt och sen blev det jordgubbar. Har en förp till i morgon med så blir färska jordgubbar i yoghurten i morgon.

Ja jag behövde den här dagen, som alltid när jag sitter i rullstolen stelnar knäna och jag får ont. Så nu ska det tas dunder och krypas i säng. Men det var dagen värd.

Av Neta - 14 maj 2021 22:51

Tycker livet är pest nu. Så trött på pandemin men också så trött på de s.k myndigheterna som tror att vi kan öppna Sverige innan alla är vaccinerade. Trött på folk som tror på danser redan i höst.
Jag hoppas däremot att vi kan få lite dansbandskonserter så musikerna kan få jobba igen. Funkar ju i Norge sen flera år tbx, så det måste ju kunna funka här också. Och det måste ju gå att sitta med avstånd.
Engdahls gjorde ju en smart grej i somras eller om det var i höstas. Dom rutade in en plan ungefär som man gör vid bilbingo. Där fick man köra in med sin bil. Stora bilar som husbilar som kunde skymma fick stå längst bak. Sen fick man hålla sig i sin ruta medans orkestern underhöll på nåt flak.
Fler borde väl kunna göra så. Nåt för sommaren kanske.
Blir det nåt sånt här ska jag tjata hål i huvudet på C eller L så jag får åka.

I morse gick jag ut och fixade helt klart på framsidan. Knölar och perenner är i jorden nu och precis när jag var klar kom regnet precis som jag räknat med. Det var inte tur det var skicklighet. Haha! Har grejat så mkt senaste dagarna så jag knappt kan gå, men vet ju att det går över.
Har lite fix kvar på baksidan men inget jag tänker fixa i regn.

Elle jobbade och mitt i en regnskur såg jag att hennes garage öppnade sig. Va ungefär den tid hon brukar komma hem så om inte jag sett att garaget stängdes bara till hälften först sen öppnades och stängdes igen hade jag förmodligen knappt tänkt på det.
Döm om min förvåning när det öppnades 2 tim senare och jag frågade på messenger vart hon skulle, men hon kom hem då och hade inte varit hemma tidigare.
Vem kan öppna hennes garage? Ser ju bara det, öppnade dom mitt också?
Ringde L och frågade om han tror att det går att öppna med en sån multikontroll. Tänkte om nån sitter och bläddrar på TVn och det åker upp samtidigt.
Han visste inte, Elle läste manualen till sitt och försökte se vad som hänt. Funderade om det hade åskat men jag hade inte hört nåt. Iaf jag kan låsa mitt manuellt också men det underlättar ju om man bara använder fjärrkontrollen och kör rakt in. I synnerhet om det regnar som det gjorde idag.
Scootrarna är låsta och kan inte frihjulas bort om man inte vet hur man gör. Jag har aldrig nyckeln i när den står där heller. Från och med nu har inte E det heller. Dom går inte att köra då.
Vi kommer nu att tänka på vad vi har där. Min rullstol måste tyvärr stå där men får vara noga att inte ha nåt värdefullt kvar i rullstolsväskan. Verkar väl långsökt att stjäla elektroniken men man vet aldrig så nu ska vi be grannarna vara uppmärksamma.
Skumt var det iaf.

Nästa chock kom då jag bestämde mig för att tvätta sofföverdragen till altansoffan. Har en modulsoffa i konstrotting som en 3-sits.Tar alltid in dynorna på vintern eller om regnet ligger på där. Höll därför på få en chock när innertyget på stoppningen föll i molekyler när jag tog bort överdragen på ryggkuddar och armstödskuddarna.





Hela golvet blev fullt. Hur mkt som blev i tvättmaskinen är jag lyckligt ovetande om än. Ska strax hänga dom så får se hur dom ser ut.
Sittdynorna var väldigt tighta att få ur, krymper dom 1 mm känns det som jag inte får på dom igen. Där höll iaf innertyget. Känns som det bara blir den här tvätten på dom dynorna. Önska mig lycka till att få på överdragen igen. Haha!


Rester till lunch idag. Burkskinka m färskpotatis och sallad + ett ägg jag inte orkade i morse.


Vi gjorde mackor med en massa saker på nu ikväll till TVn. Räkor, mango, tomat, ost, rädisor och sallad. Gjorde på nån minihönökaka som hette nåt på jolle. Var inte genomskuret och svårt att skära resten själv då det var så färskt.
Jag gissade rätt på Anders Bagge och Johanna Nordström. Har 5 rätt hittills. Tror jag är säker på dom 3 som är kvar också.

E gick just in i regnet. Ska regna hela natten och större delen av dagen i morgon.

Nu ska jag hänga tvätten och fixa lite i köket sen blir det nog värktablett och sängen. Lär ju bli en innedag i morgon så tänker inte vakna så tidigt heller. Haha!

Av Neta - 13 maj 2021 22:41

Vi skulle ju åka till Stadsparken idag. Men E ville inte trots kanonväder. Jag blev skitbesviken, jag går ju här för det mesta. Skulle äntligen få göra något. Hon gör ju saker med sin jobbarkompis, hon jobbar då och då. Går på grejer med Hyresgästföreningen. Leif och hon gör ofta saker när han är här. Mig skiter man oftast i.
Jag ville inte åka in själv heller. Man vill ju ha sällskap.

Vi fixade väl lite här hemma ist, hon var och handlade lite och vi käkade varsin paj till lunch. Men jag kan inte göra mer än lite i taget och måste vila emellan, tar tid. Försökte gräva upp fler nunneört, dom finns verkligen överallt men jag orkar inte gräva så djupt så jag får med hela pålroten. Får väl hålla efter det ovan jord ist. Men kommer bara mer och mer.

Tulpanerna slog ut idag. Minisyrenen i förgrunden verkar trivas och har flera blomklasar på G. I morgon måste jag försöka få ner knölarna och perennerna för sen ska det regna. Värst blir löjttnantshjärtat som bara är rötter och långa sånna. Måste ju gräva djupt då.

Men jag kämpar på. Stel som 17 i hö axel nu. Blir nog ingen kul natt.


Vi åt lite gravlax och laxpate i kväll. Gjorde en röra till med citronmajjo, pr citron, ramslök, dill och gräddfil. Salt o peppar så klart. Sparris, rädisor och vattenmelon också. Hon hade köpt både munkar och efterrätter. Tog en varsin munk till em fikat, delade en nu ikväll och sparde desserterna, nån slags chokladmousse. Orkade bara inte.

I morgon jobbat hon, ska baka till sommarcafeet.


Tog på en ny klänning i morse. En kul grej var att det satt en tablettask med lappen i nacken. Haha!


Är en vanlig trikåklänning bara men den satt så bra så jag beställde en svart/vit också. Sköna vardagsklänningar till sommaren.


Nu ska jag ta reda på lite rädisor vi sköljde, vattna i vard.rummet och hänga en tvätt innan jag intar sovläge.

Ute

Av Neta - 12 maj 2021 23:17

Idag har jag varit ute precis hela dan, jag är så slut, mest pga pollen tror jag.
Fick ju hjälp av Xkroken att flytta blommorna jag haft i mitt garage och i ett varmförråd här. Dom behövde ansas och det tog en stund. Man måste ju ha lite rast också.


Älskar iskaffe. Fryser avsvalnat bryggkaffe och lägger ett gäng tärningar i ett högt glas och fyller på med mjölk. Händer att jag lägger i en glasskula också men idag tog jag glassen bredvid. Låter kaffet tina lite i mjölken men det går ju fort sånna här dar. Måste fixa chokladsås med, så jag kan göra iskaffe med det på ev glass. Gör på lika delar socker, kakao och vatten. Rör ihop och ger ett uppkok. Håller flera veckor i kylen. Som om det skulle räcka flera veckor. Haha!
Älskar min baksida nu. Så grönt och massor av blommor och fina buskar. Man ser från fm till em att det händer saker. Men känns lite tomt att inte ha nån att dela det med.

Idag på em när jag satt där hörde jag ett knackande ljud. Tänkte först att nån höll på mecka med nåt på parkeringen eller i nåt garage. Men nej det var två fåglar som gick en bit efter varandra och pickade i dalarna på plåttaket till garagelängan. Hela vägen på den högre delen. Tyckte det var koltrastar men nu ikväll kom jag på att vi har ju hackspettar här. Va motljus så svårt att se men fåglar var det iaf. Haha!

Elle och jag delade på knölarna jag köpte och planterade dom idag också. Påfågelslilja, bukettlilja, freesia och gladiolus. Hon planterade nog klart också men jag har det som ska ner på framsidan kvar. Freesia och gladiolus sen 2-3 perenner till den rabatten. Jorden tog slut också så det är lite kris nu. Vill ju inte ha nån annan sorts planteringsjord än Plantagen då jag läste nån test där deras var bäst. Vem åker och köper åt mig? Helt omöjligt för mig att få hem på scootern.
Men planterade iaf 3 perenner i en stor utekruka, vit drakmynta, blå vädd och röd pestemon. Den senare hittade jag en vinbärssnäcka på. Nu får man se upp.
Dahlior och pellisar fick flytta ut direkt och blev ansade och vattnade idag. Ska se att alla kommer igång innan jag ger dom kogödsel. Eller igång är dom men växa till sig lite då. Dom har stått i 4 gr utan vatten hela vintern.
Planterade den helvita och den vitlila nejlikan också. Båda i blå keramikkrukor.
Har inte tagit ut pyntet än. Men det blir tids nog. Har ju ursöta igelkottar, en fyr och solcellslampor. Har en solcellsgrej som sprutar vatten också, tänker ha den i fågelbadet men måste hitta en ställning eller ett bord till det först.
Leif kollade åt mig på ett ställe i Sparreholm där dom hade förra året men hade inte än iaf. Man kan ju kolla på nån loppis med, är ju inte så kinkigt va det är för bord bara det är litet och gärna runt. Har ju det mosaikbordet som lidl säljer den här veckan men det är lite för fint.

Men nu hörni går mina ögon snart i kors. I morgon ska E och jag åka in till stadsparken. Hade hoppats få in C med men hon har andra planer. Nån boyfriend på G där.





Av Neta - 11 maj 2021 23:58

Ja äntligen fick vi lite sommarvärme. Idag åkte strumporna av och jag grävde fram en top med holkärm. Har varit ute precis hela dagen.
X-kroken kom med sakerna han köpt till mig, en kompressor med tillbehör så jag kan fylla luft i däcken på scootern själv och se att det blir rätt tryck. Men jäklar va den lät Haha!
Men nu kan jag fylla cyklar, badleksaker, bilar, mc och våra scootrar då. Han fixade men jag fick prova. Gick snabbt också.
Skönt att slippa ringa till hjälpmedel och vänta nån vecka som vi fått göra hittils. Vill och kan själv!

Han hade också köpt slang och munstycke till duschen, fixade dit det också. Dom här grejerna var beställda. Men han hade köpt en grej till!

Den här har jag haft i flera år, en pincett med belysning. Råkade trampa på den men kunde böja till den så den funkade ändå, dock utan belysning. Som ni ser fattas det ett grepp också.
Idag kom Leif med en ny, hur gulligt var inte det? Jag blev så himla glad! Att han sett den, tänkte på mig och faktiskt köpte den med.

Jag hade köpt en visp till honom, en som man bara trycker ner i bunken så går den typ 10 varv på en tryckning. Snabbare än elvispen och man blir inte trött i armen. Gillar att vi ger och tar, inte bara tjänster och mat. Haha!

Han hjälpte både Elle och mig med sopor, mest kartonger igen men tömde även plastförpackningar och tidningskassen. Har ju problem att tömma sånt själv så betyder mycket att få hjälp. Jag fick också hjälp med tunga krukor och jordsäckar till baksidan.
Vi fikade så klart och han och E åkte till kyrkan och tände ljus för svåger/ farbror Åke som gick bort i lördags. Kyrkan här är öppen på tisdagar med personal i.
Dom köpte kebabrullar på vägen hem igen. Så matfrågan löste sig smidigt. Åt halva till lunch o halva till middag.
Jag blev av med påsksakerna vi rensat ur. Dom fick åka till Flen, så också ett par mjuka kylväskor och nån tröja. Hamnar väl på Retuna i Eskilstuna det han inte vill ha.

Elle åkte sen med honom in till stan. Hon ville handla på Nelins och han hade hängt på där sen tog hon färdtjänst hem och han for hem till Sörmland. Smidigt!
Jag satt ute på baksidan när hon kom hem, jag fick honung då min nästan var slut och lite onyttigheter. Gick motvilligt in till 20-tiden sen har jag bara tagit det lugnt. Kanske åt jag lite onyttigheter med men bara liiite. Haha! Ska bli fint och varmt iaf i 2 dar till så är väl bara att njuta, på fred skulle det regna igen.

Av Neta - 10 maj 2021 23:10

Idag gick E och jag igenom lite grejer, bl.a påsksaker. Hon tog en del och lika C, sånt vi haft sen dom var små. Jag behöll det jag haft uppe i år. Räcker bra det. Nu hoppas jag L vill ha nånting iaf annars åker resten till loppis. J frågar jag inte ens. Vet att han inte bryr sig. Tror inte frun där tillåter det heller.


Rätt kul ändå hur man kan se andra saker i saker Haha! Det här blev plötsligt en kruka och den fick bli kvar. Innan var det ett ägg m lock (som inte riktigt passade) att ha godis i.


Medans jag packade ner det sista gjorde Elle varsin sallad till en sen lunch. Tonfisk och en massa andra godsaker.
C var med på länk idag som det heter nu för tiden Haha! Jag fotade allt jag inte ville ha och hon sa vad hon ville ha. Blev en liten låda det med. Skulle vilja göra lika med julsakerna som det finns mkt mer av men det får väl isf bli närmare jul. Jag fick iaf bort en hel banankartong idag, känns skönt.

Är lite nojig ikväll. Jag brukar inte ha huvudvärk, men nu har jag det och på torsd är det 2 v sen jag fick Astras vaccin. Kan också bero på dålig middag, eller kanske inte så dålig men spartansk. Fick ju ont idag och orkade bara inte fixa kvällsmat.


Blev det här bara, sen dricker ju jag bara kaffe och vatten på dagarna. Kafferansonen var nådd. Jo jag åt några Ballerinakex med. Ni fattar ju förfallet Haha!

Men nu ska jag snart sova, ska bara... först!

Av Neta - 10 maj 2021 00:54

Efter vår sena frukost på var sitt håll åkte vi till centrun Elle och jag, hade paket och hämta och behövde köpa ett par saker. E åkte in på hemköp,och jag väntade utanför.


I paketet låg den här. Haft en som gick sönder men nu hittade jag en blå igen. Har en turkos lika också.

Hade gjort ett fynd till fikat i kylen


Älskar mörk choklad, Lidl har en med hallon men det här var en med bara choklad. Gott till kaffet iaf.
E gick in då vi fikat och jag pimpade lite nudlar med ingefära, soja, ketchap manis, tomater, rödlök o kyckling.


Gör det med vanliga snabbnudlar, blir ju som en soppa och bra att ta reda på rester.

Sen fixade jag lite med fröer och beställde lite nya grönsaksfrö, mina är 2 år så törs inte lita på att dom gror!

Läste lite och glodde lite på,burken.


Middag blev en bakad potatis, kött, majs och citronsmör. Märker att jag måste äta 2 ggr, brukar fuska ibland och bara äta en gång men då blir jag hungrig på kvällen. Äter nog inte alltid så bra frukost heller. Blir ofta bara te och en macka. I morse kokade jag iaf ett ägg också. Har ett kokt ägg till i morgon med så jag kan göra en ägg o kaviarmacka. Får ett sug efter det ibland.
Funderar på det där med smootie, gillar det kanske ska börja göra det till frukost. Men måste väcka kroppen med min temugg först. Kaffe blir det efter frukost.

Kollade lite på tv ikväll med, Spårlöst, fixade veckans mediciner under tiden. Nu ligger jag och ska strax släcka. Hoppas på uppehåll i morgon, ska bli varmt iaf, hoppas få ner perennerna. Lite annat som ska planteras också.

Av Neta - 8 maj 2021 23:58

Jag har alltid ansett mig själv och ansetts av andra som varmblodig. Med det menar jag att händer och fötter sällan blivit kalla och att jag sällan frusit. Men med stigande ålder har det där ändrats och jag kan inte säga att jag vant mig vid det precis.
Numera är mina fötter alltid kalla trots både strumpor och tofflor inomhus. När jag lägger mig är fötterna iskalla och det tar ett par timmar under täcket innan dom är varma trots rörelser, tåsträckningar och att jag masserar dom. Förr var strumpor det första jag tog av mig när jag kom hem, jag gick alltid barfota inne, tog av mig strumpor i maj och satte på mig dom i oktober typ. Mitt i sommaren kan jag vara utan nu med, dagtid men inte kvällstid. Har alltid med mig ett par strumpor.

Lika om jag fryser allmänt, som idag satt jag ute lite för länge trots att det var lite svalt. Jag blir liksom inte varm igen förrän en bra stund efter att jag krupit ner i sängen. Förr blev man ju varm igen en stund efter att man gått in, det blir jag inte nu om jag inte sitter med en poncho på mig eller en filt runt kroppen.

Lika efter dusch, man är duschvarm, går ut från badrummet fuktig med badlakanet runt kroppen och blir iskall direkt. Smörjer in mig så snabbt jag kan och på med kläder men det tar ändå en bra stund innan jag är varm igen.

Det här är så ovant för mig, jag fattar ju att det handlar om avtagande cirkulation men inomhus går jag ju och rör mig hyfsat mycket ändå.

Det är ju mycket annat som händer i kroppen också, jag känner liksom inte igen mig.

Idag gick jag in i sovrummet med nåt jag skulle lägga i skåpet mitt på dan, slänger en blick på termometern på sängbordet och ser det här


I solen så klart men ändå. Det har ju stått 4 gr i flera veckor känns det som. Så jag tog så klart med mig kaffekoppen och gick ut, messade Elle som hade nåt seminarium via datorn men kom efter ett tag.


Beundrade mina lite ovanliga pärlhyacinter. Men det kom lite moln och jag blev som sagt lite kall så vi gick in efter nån timme. Kollade reprisen av Svenska Truckers. Hon gick så småningom in och jag åt varm korvlunch, aldrig fel med en eller två korv m bröd.

Fixade lite med perennerna, bar ut dom och bestämde att dom ska få vara ute nu. Ska försöka plantera endera dan. Torkade av soffbordet och la på en ny duk.
Lider lite av att jag inte fick städat i april. Fibblade lite själv men min lilla dammsugare är så tung. Får ont i handlederna.

Rev en massa morötter och la i en orange tupperwareburk, smart va? Haha! Syns ju inte missfärgningen. Men så skönt att ha färdigrivet. Den är så bra min lilla elektriska kvarn. Orkade inte göra nån riktig middag så tinade 2 skivor av proteinbrödet och stekte några köttbullar.


Lite vitlöksdressing på och en driva extra morötter. Satt som en smeck.


Såg det här på Fb. Inte kul!

Såg dock nåt som var lite kul.


Man lär sig nåt nytt varje dag. Haha!

Elle kom tbx till Lets Dance, kul program ikväll och vem som åkte ut spelade väl inte så stor roll, dom är ju tbx nästa vecka igen. Haha! Och Filip kommer ju ändå att vinna!

Nu ligger jag nerbäddad med iskalla fötter. Känner mig lite nere faktiskt. Ensamheten tär när man inte kan umgås med folk. Blir lite tjatigt med samma unge hela tiden. Vill ha folk här, grilla och dricka skumpa. Men det lär ju dröja.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7 8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards